BIO- Dans & Appeltaart

BIO- Dans & Appeltaart gaat de natuur in

2 juli 2017, Dansen in de duinen

Deze keer gaan we de duinen in – met dans en lekkers. Neem je eigen muziekinstrument(en) mee, want na de dansworkshop doen we een jamsessie met stem en geluiden in de natuur.

In en door de dans worden onze zintuigen gescherpt, we worden gevoeliger voor de geluiden en andere indrukken uit de natuur, zoals de wind en het licht. Door het lopen in het gras en bv het aanraken van bladeren met de ogen dicht, wordt ook onze tastzin gestimuleerd. Het is een fantastische sensatie om je op deze manier open te stellen voor in feite alles waar we mee verbonden zijn.

Met onze geluiden geven we later in de vorm van een geïmproviseerd concert datgene terug, wat we eerst ervaren hebben. We antwoorden op dat wat de natuur bij ons losgemaakt heeft.

Neem iets lekkers te eten of te drinken mee om te delen, zo vieren we het begin van de zomer en de vakantie. Denk ook aan water!

Biodanza en biologische appeltaart in de duinen, bijdrage 15 €.

Elke 1e en 3e zondag van de maand, vanaf 2 april 2017 muv. de vakantie.
Zondagmiddag, 2 juli, 15 – 18 uur. Dit is de laatste keer voor de vakantie. We verzamelen om 15 u in Hof van Kijk-uit en lopen dan samen naar een veldje vlakbij. Denk aan je duinkaart en evt ook een kleedje of iets om op te zitten. Het gaat ook door bij ‘slecht’ weer, dan met gepaste kleding 😉

Aanmelding en informatie: juro@telfort.nl of 06-47951370.

De eerstvolgende BIO- Dans & Appeltaart is – bij voldoende aanmeldingen – op zondagmiddag, 8 oktober.