Biodanza en appeltaart

(18 november 2018)       DEZE MIDDAG GAAT HELAAS NIET DOOR!

Thema: Herfst                                                                                    

Uiteindelijk is er toch een einde gekomen aan deze heerlijke zomer! Stap voor stap trekt het leven zich terug om zich te gaan voorbereiden op het ijs en de kou van de winter. Herfststormen helpen dat proces te versnellen. Wij mensen genieten van de warmte van de laatste zonnestralen en trekken ons terug in onze huizen. Lekker met een hete drank bij de warme kachel zitten, een goed boek lezen, tot rust komen.

In de dans zullen we nog één keer terug gaan naar het bruisende leven van de zomer, om dan onze aandacht naar binnen te richten, te verstillen en als het ware na te genieten. Vanuit dit gevoel maken we verbinding met alles om ons heen, gaan we ontspannen in de kring van mensen, geven ons over in veiligheid.

Als herboren keren we terug uit deze wondere wereld van overgave, dans en muziek, en kunnen dan nog lekker nagenieten, misschien een praatje maken en proeven van de heerlijke, gezonde en lekkere appeltaart.

Beter kan het leven niet zijn, toch?

Dat kan allemaal bij Dans&Taart, zondagmiddag 18 november, van 15 – 17.30 uur. GECANCELD!

Als je wilt komen, meld je dan ajb aan door een mailtje te sturen naar jurgenrodemeier@gmail.com

Praktische informatie


Biodanza nodigt je uit om met compassie en liefde naar jezelf te kijken en in jezelf te voelen. Om te voelen wat er allemaal binnen in jou leeft, wat er wil bewegen, waar ruimte is of bepaalde sensaties. Om gewaar te worden wat er aan angsten of verlangens in je leeft. Om jezelf toe te staan dat je ook pijn of verdriet mag voelen, of boosheid, want dat hoort allemaal bij het echte leven. Om trots te zijn op alles wat je daar van binnen voelt, het is immers van jou! Om van jezelf te houden met alles wat je bent, om liefde te voelen voor dat unieke stukje leven dat jouw naam draagt, dat jou zo bijzonder en de moeite waard maakt.