Author Archives: juro

Dansen en biologische appeltaart

Na een heerlijke Midwinterviering in de boshutten gaan we weer door met ongeveer één keer per maand te dansen in de Juliana van Stolbergschool.

Gepland is

Zondagmiddag, 4 februari 2018, 15 – 17.30 u

Biodanza en biologische appeltaart toe!

Midwinter special in de boshutten

We vieren midwinter in de boshutten bij Castricum

Op een heerlijke romantische plek in de natuur gaan we ons samen verwarmen aan de open haard, lekkere hapjes delen, klanken maken en het leven vieren in de dans.

Kom erbij op woensdagavond, 20 december.

Kijk gauw hier voor meer informatie en je aanmelding!

Dansen en jammen in de duinen

Zondagmiddag 2 juli 2017

BIO- Dans & Appeltaart gaat de natuur in

Deze keer gaan we de duinen in – met dans en lekkers. Neem je eigen muziekinstrument(en) mee, want na de dansworkshop doen we een jamsessie met stem en geluiden in de natuur.

Dit is de laatste keer voor de vakantie. Om dit te vieren delen we iets lekkers, eten en drinken, wat een ieder bijdraagt.

15 – 18 uur in de duinen bij Castricum, kijk hier.

 

 

 

Lekker melig op de foto 😉

Op 18 juni in de Juliana van Stolbergschool

 

 

BIO- Dans & Appeltaart

Lekker dansen en chillen op de zondagmiddag? Dat kan weer op zondag, 18 juni, bij Bio- Dans & Appeltaart in de Juliana van Stolbergschool, Castricum.

Deze keer met klankschalen en viool!

Zin in lekker dansen op zondagmiddag? Kom 18 juni naar BIO – Dans & Appeltaart! Om 15 uur beginnen we met de biodanza-workshop, daarna staan er thee, koffie en een heerlijk puntje biologische appeltaart voor je klaar. Deze keer met een klankconcert als extra traktatie, Marouscha Zandstra – klankschalen  en Jürgen Rodemeier – viool.

Spelen, dansen en genieten!

Nog niet bekend met biodanza? Dan mag je nu de eerste 2 keer met een flinke korting meedansen. € 5 per keer i.p.v. € 15, inclusief thee en koffie. Voor de zelfgemaakte biologische appeltaart vragen we een kleine bijdrage.

Ivm het programma is de eindtijd deze keer 18 uur.